Energietekening

| Elk beeld vertelt een verhaal |

Een energietekening 

is een tekening van jouw lichaam met in kleur en vorm jouw energie weergegeven.  Daarbij krijg je de informatie over hoe jouw energie werkt en wat deze energie jou vertelt over bijvoorbeeld jouw vraag, klacht of proces. 


In de tekening kun je zien wat er op dit moment gaande is op lichamelijk, geestelijk en zielsniveau. 

De tekening is multidimensionaal. In de tekening zit de informatie uit andere dimensies, levens en voorouders. 

Samen koppelen we deze informatie aan patronen en mechanismen om zo te zien welke stappen jij kunt nemen in jouw proces. 

Energietekening laten maken 

Je hoeft geen kennis te hebben van spiritualiteit of innerlijk werk te hebben gedaan. Een energietekening kan voor iedereen. 


Een tekening kan gaat altijd over jouw huidige energie op dit moment. 

Je kunt een tekening laten maken rond een specifieke vraag. Dit kan gaan over iets wat jou belemmerd of onzeker maakt. Maar ook levensvragen en keuzes kunnen in een energietekening terug komen. 


Via een ontspanningsoefening komt jouw lichaam helemaal in de energie van deze vraag en wordt de tekening gemaakt. 


Bij vragen rond blokkades, pijn en innerlijke processen wordt duidelijk wat jij kunt doen om weer in balans te komen. Bij levensvragen en keuzes wordt duidelijk wat deze vraag met jouw energie doet, welke keuzes jou kracht geven, inzicht geven en verlichting geven. 

Het antwoord op de keuze of levensvraag wordt niet voor jou gemaakt. Jij krijgt juist de kennis en inzichten om zelf in jouw levensflow te komen. 


 

Jij en een ander 

Je kunt een tekening ontvangen over de energiestroom en uitwisseling tussen jou en een ander. 

Dit geeft informatie over wat er met jouw energie gebeurd in contact met de ander. Je krijgt inzicht in onderliggende oorzaken van jullie omgangspatronen, wat er bij jou ligt, wat er geraakt wordt en wat jij daarin mag loslaten of kunt versterken. 

Denk aan een tekening over jou en je partner, kind of ander belangrijk persoon. Hiervoor hoef je niet samen te komen. Sterker nog, deze persoon hoeft niet meer in leven te zijn. 
In deze tekening wordt er respectvol omgegaan met de privacy van de ander. 

Deze tekening gaat helemaal over jouw energie en in helemaal voor jouw persoonlijke groei. 

Energietekening met Tarot en divinatiekaarten.

Een energietekening kan ook gecombineerd worden met divinatiekaarten of een tarot legging. 

Bij de verschillende onderdelen van de energietekening worden kaarten getrokken voor meer informatie en inzicht  uit het heden, verleden en over mogelijkheden voor de toekomst.