Zielenwerk

| In de basis zijn wij precies zoals we moeten zijn |

Alles wat wij in dit leven nodig hebben krijgen wij bij ons geboorte met ons mee. Dit is jouw energetische blauwdruk.

Dit energetisch systeem ligt in het diepste van jouw bestaan en bevat de informatie over jouw unieke talenten en zuivere kern. 

Gaandeweg komt er nog weleens wat 'zand tussen de radartjes' van dit systeem. Alle ervaringen en programmaties die in jouw leven verweven zijn hebben invloed op je blauwdruk.  Ze kunnen je wegleiden van jouw zuivere basis. 

Gesprekken:

Tijdens de gesprekken gaan we ons verdiepen in de manier waarop jij jouw energetisch systeem weer in jouw voordeel kunt laten werken. 

Je krijgt inzichten in hoe de wereld werkt, hoe jij in de wereld staat en hoe jouw systeem werkt met jouw patronen en mechanismes. 

Je leert hoe je jouw systeem iedere keer weer kunt afstemmen op leven in balans. 

We maken gebruik van vele energetische systemen, zoals: edelstenen, energiecentra van het lichaam, tarot, het brein, zielenreizen en/of energietekeningen. 

Innerwijs is voor iedereen:

Kinderen beleven de wereld intens en diepgaand. 


Op dit moment leven we in een groeiend complexe en verwarrende wereld. Een wereld die al vroeg veel eisen stelt en de kinderen confronteert met informatie die hen beïnvloedt en uit hun kracht kan halen.

Bij innerwijs geven we net als bij volwassenen kennis en helpen we de kinderen/jongeren om de wereld in en om zich heen beter te begrijpen en hoe zij om kunnen gaan met gevoelens en ervaringen op werelds en spiritueel gebied.


Alles wat wij bieden is voor alle leeftijden. Binnen de begeleiding gaan we samen tekenen, ervaringen uitdelen, eigen energie ervaren. 

We laten de kinderen en jongeren hun eigen mogelijkheden en krachten voelen en ervaren om zich weer sterk te voelen en positief  in het leven te staan. 

 

Voor kinderen tot 16 jaar is toestemming van beiden ouders/verzorgers van groot belang om zich vrij en zonder belemmering wat Innerwijs hen biedt te kunnen integreren.